Coachpraktijk Helmar
"Als je iemand behandelt zoals hij is, dan zal hij blijven zoals hij is.
Als je iemand behandelt alsof hij was wat hij zou kunnen zijn, dan wordt hij zoals hij zou kunnen zijn."   Wolfgang Goethe

Wat heb ik te bieden 


Personal Coaching

Loop je in je leven aan tegen patronen die je 'last' bezorgen? Als coach kan ik je helpen als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling, welzijn en geluk. Denk bijvoorbeeld aan het omgaan met obstakels op je pad. Sommige mensen lopen daarvoor weg, waardoor zij tegelijkertijd mooie kansen laten liggen. Ik kan je helpen om over die drempels heen te stappen. Daarmee win je niet alleen aan zelfvertrouwen, maar schep je ook daadwerkelijk meer mogelijkheden voor jezelf – zowel in je loopbaan als in je persoonlijke leven.


Loopbaancoaching

Loop je vast in je werk of heb je te maken met belemmerende patronen die je minder effectief maken? Ben je op zoek naar meer uitdaging op je werk? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een eventuele carrière switch of ben je op zoek naar een nieuwe baan? In al deze gevallen kan ik jou op weg helpen. De coaching is er op gericht om je persoonlijk en professioneel te laten groeien en ontwikkelen binnen je loopbaan.


Teamcoaching

Draait het in je (management)team momenteel minder goed? Blijven resultaten achter of is de sfeer niet prettig of constructief? Via een maatwerk aanpak kunnen we bepalen wat er nodig is om patronen te doorbreken en tot verbetering te komen.  De coaching kan zich richten op het neutraliseren van conflicten, maar als teamcoach kan ik ook ingezet worden om een ‘gezond’ team effectiever en succesvoller te maken. In dat geval zal ik kijken naar de effectiviteit van het team , de fase van ontwikkeling en waar nodig interventies verrichten om het team verder te helpen. Persoonlijke coaching van teamleden kan onderdeel van de aanpak zijn. Evenals het invoeren van - of coachen vanuit -  een agile 'way of working'.

E-Coaching

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat coaching via bijvoorbeeld Teams of Zoom, heel goed werkt.  Soms is e-coaching een uitkomst, bijvoorbeeld wanneer afstand een rol speelt of er andere omstandigheden zijn waardoor het beter is om 'digitaal' af te spreken. Met diverse coachees heb ik digitaal mooie resultaten weten te bereiken.


Als je als coachee een passende coach zoekt, dan heb je keus uit een enorm en niet transparant aanbod. Dat geldt ook voor opdrachtgevers (organisaties, bedrijven) die samenwerking met een of meer coaches zoeken. Wat helpt bij de selectie is checken of een coach is aangesloten bij een erkende beroepsorganisatie. Als NOBCO aangesloten coach hanteer ik de Internationale Ethische Code en valt mijn werk onder de werking van een Klachtenreglement. Op de site van het NOBCO (www.nobco.nl) kun je alle informatie hierover vinden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een prijsopgaaf!

 

 Bloemen uit Normandië, Henri Fantin-Latour, 1887 - collectie Rijksmuseum Amsterdam

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn