Coachpraktijk Helmar
"Als je iemand behandelt zoals hij is, dan zal hij blijven zoals hij is.
Als je iemand behandelt alsof hij was wat hij zou kunnen zijn, dan wordt hij zoals hij zou kunnen zijn."   Wolfgang Goethe


Wie is Helmar ?

In 1977 geboren in Zwartewaal, een dorp in Zuid Holland. Na mijn studie met mijn vrouw in Poortugaal terecht gekomen. Daar wonen wij al vele jaren met veel plezier, intussen samen met onze 2 nog jonge kinderen. Het dorpse karakter spreekt mij aan, terwijl 'de grote stad' (Rotterdam) dichtbij is. 

Na het afronden van mijn HBO studie Retailmarketing & Small Business ben ik gaan werken in de bancaire sector. Tijdens mijn werk heb ik een Master gehaald in Strategie & Organisatie. Naast 10 jaar ervaring als manager, ben ik in 2017 begonnen met het coachen van mensen en teams. Dit geeft mij zoveel plezier en voldoening, dat ik mij ben gaan bekwamen in het ambacht van coach, door het volgen van diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke coaching, teamcoaching en agile coaching. Ik ben aangesloten bij het NOBCO (de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaching in Nederland)

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, om te wandelen of om hard te lopen. Met het gezin reizen we graag. Ik vind het heerlijk om in het weekend op de bank, met fijne jazz muziek op de achtergrond en een kop thee (of speciaal biertje), de krant uit te spellen. Ook lees ik graag boeken en bezoeken graag musea. 

Op mijn Linkedin Profiel is een overzicht te vinden van mijn carrière en mijn opleidingen. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn